Bună!

Ne bucurăm de prezența ta aici si începem prin prezentarea noastră: 

Înființată în iulie 2021, SOFIBAN ADRU SRL  are ca obiect de activitate principal consultanța in afaceri și management, cu predilecție orientate catre domeniul financiar și de administrare a afacerilor, dar desfașoară și activitați de natura educațională și de dezvoltare.

Capitalul principal al firmei este cel uman. Fondatorul firmei – Ioan-Adrian Rusu – are o vasta experiența (de peste 30 de ani) în domeniul bancar, pe poziții de nivel mediu și înalt de conducere executivă, dar mai ales cu însemnate acumulari informaționale/educaționale și de abilități dobandite și dezvoltate pe parcursul carierei profesionale. Expertiză dată de: calificarea prin trainiguri specializate, mii de proiecte, planuri de afacere și studii de fezabilitate analizate din perspectiva viabilității si rentabilității acestora, exercițiu îndelungat de consiliere.

Introducem în piață conceptul de “DOCTOR FINANCIAR”. Ce înseamnă asta? 

Similar medicului de familie care pe baza analizelor specifice si a consultației pune un diagnostic și prescrie un tratament, tot așa și consilierul financiar pe baza analizei patrimoniale, a activelor si a datoriilor, a bugetului de venituri si cheltuieli, face diagnosticarea financiară a firmei ori a familiei/persoanei si recomandă căi de urmat și acțiuni de mentinere și îmbunătațire a sănătății financiare.

Nu aveți timp sau suficiente informații legate de relationarea cu o bancă, va reprezentam noi!

Nu aveți timp sau suficiente informații pentru intocmirea documentațiilor stufoase, ne ocupăm noi!

Vă doriți preîntâmpinarea declinului afacerii ori al stării financiare personale, vă indicăm direcții si acțiuni concrete de urmat!

Dezvoltarea abilitaților de manager sau de lider, ale celor de bun vânzator se pot dobândi prin invățare și noi vă instruim!

Facem lucrurile sa se intâmple în favoarea TA!